Skip to main content

Gruppresor

Kulturella gruppresor till hela Europa

På gruppresa med gott sällskap

Vi erbjuder resor med ett intressant och allsidigt innehåll, och alltid i sällskap av en kunnig, svensktalande reseledare. En annan viktig aspekt på resan är ditt resesällskap. Här tänker vi inte på oss själva i första hand, utan på den grupp av likasinnade och äventyrslystna människor som du reser tillsammans med.

Det faktum att man kan dela de många reseintrycken med andra gör gruppresan till något unikt, som inte kan uppnås på egen hand. Därför värdesätter många denna reseform. Några reser själva och vill ha sällskap på resan, några känner sig mer trygga när de reser i grupp, medan andra känner att det är en helt naturlig och värdeskapande del av resan att möta nya människor.

Reseupplevelsen i fokus

Vi har reseupplevelsen i fokus och väljer därför som utgångspunkt att begränsa våra grupper till max 34 personer. Genomsnittet brukar vara på omkring 25 deltagare. Vi planerar alltid max antal resenärer utifrån vilken sorts resa det handlar om. Under varje resa kan du läsa hur många vi max är på resan.

Vi erbjuder flera olika reseformer på våra gruppresor, såsom långtidssemestrar, klassiska kulturresor, vandringsresor och kryssningar. Läs mer om alla våra reseformer här.

Reseledaren = en viktig ingrediens på gruppresa

Våra duktiga reseledare har en stor och betydande roll på våra gruppresor. Reseledaren guidar under utflykter, sköter all logistik och praktiska uppgifter under resan, ser till att gruppen håller ihop och ger gärna förslag på aktiviteter för den som önskar göra saker på egen hand.

100 % skandinaviskt

Kulturresor Europa är en helt skandinaviskt ägd resebyrå. Sedan 1991 har vi arrangerat gruppresor i Danmark, och sedan 2014 även i Sverige. Flyg, transfer, hotell och svensktalande reseledare ingår alltid på våra resor.

Våra gruppresor

Se vårt kompletta reseutbud i vår Resekalender eller finn din nästa drömresa under respektive land. Här är ett urval av våra resor, sorterat på mest populära länder:

Resor till Italien
Resor till Spanien
Resor till Portugal
Resor till Frankrike
Resor till England
Resor till Kroatien
Resor till Polen
Resor till Skottland