Skip to main content
Det stora poolområdet med solstolar, palmer och poolbar vid hotel Sol don Pedro i Torremolinos, Andalusien.
Nrenoverade, ljusa dubbelrum med poolutsikt på hotell Sol Don Pedro i Torremolinos, Andalusien.
Rum med balkong och utsikt på det nyrenoverade hotell Sol Don Pedro i Torremolinos, Andalusien.
Rum med tillhörande balkong och utsikt över poolen. Långtidssemester på hotell Sol Don Pedro i Torremolinos, Andalusien.
Fräscht och öppet poolområde bland palmer och underhållning på hotell Sol Don Pedro i Torremolinos, Andalusien.
Hotellkomplexet Sol Don hotels erbjuder utomhuspooler, restauranger, barer och närhet till havet.
Den vackra entrén med fontän och blommor till hotellkomplexet Sol Don Hotels i södra Spanien.
Den stora hotellreceptionen till Sol don Pedro i Torremolinos, Andalusien.
Entrén till det 4-stjärniga hotellet Sol Don Pedro. Upplyst poolområde i kvällsljus, på en långtidssemester till Andalusien.

Hotel Sol Don Pedro

4-stjärniga Hotel Sol Don Pedro är beläget nära strandpromenaden, vid stranden Bajondillo i utkanten av kuststaden Torremolinos. Området är ett av de finare och lugnare kvarteren i staden, och via en fin trädgårdsanläggning är det direkt tillgång till strandpromenaden med butiker, barer och restauranger.

Hotellet är en del av hotellkomplexet Sol Don Hotels, bestående av grannhotellen Sol Don Marco, Sol Don Pablo och Sol Don Pedro, som alla har gemensam trädgård, restauranger och andra gemensamma faciliteter. Samtliga delar av hotellkomplexet har blivit totalrenoverade under 2017, och erbjuder nu moderna och ljusa rum, ett nytt poolområde, en stor terrass med utsikt mot havet och nyrenoverade restauranger i hög klass. Hotellet ligger endast 800 meter från centrum, fem kilometer från lustbåtshamnen i Benalmádena och sju kilometer från flygplatsen.

Hotellet Sol Don Pedro har 255 rum med en storlek på knappt 20 kvm, och är inredda i en modern och stilren design, som också är karaktäristiskt för hotellets övriga inredning. Tack vare hotellets totalrenovering håller det en mycket hög standard och kvalitet i både rum och gemensamma utrymmen. Badrummen har badkar och hårfön, och rummen är dessutom utrustade med minibar, luftkonditionering, tv, safety box och wi-fi. Wi-fi finns gratis på rummen och i receptionsområdet.

Hotellet erbjuder tre typer av rum:

Standardrum är dubbelrum med terrass eller balkong, med utsikt mot hotellets omkringliggande omgivningar.

Rum med poolutsikt är en uppgradering av standardrummet, till att få terass eller balkong med utsikt mot poolen på hotellområdet.

Rum med delvis havsutsikt är beläget på grannhotellet Sol Don Pablo, med utsikt dels mot havet. Rummen har antingen utsikt mot hotellets omkringliggande omgivningar eller mot innerområdet. Eftermiddags- och kvällssol efterfrågas alltid i första hand, men kan inte garanteras.

Trädgård och gemensamma faciliteter är tillgängliga för alla Don Hotels gäster och omfattar bland annat restaurang, utomhuspool och uppvärmd inomhuspool, spa, tennisbanor, boule- och minibowlingbanor samt gym. Då vi använder hotellet under lågsäsong kan man få räkna med att några av faciliteterna kan vara stängda periodvis. De faciliteter som är stängda på Don Pedro finns då istället att tillgå på grannhotellet Don Pablo. Dessa faciliteter kan exempelvis vara restaurang, solstolar och tv-rum. Aktiviteter som finns på hotellet är bland annat dansklasser, bordtennis, yoga (mot extra avgift), kvällsshower och livemusik.

BESTÄLL RESAN ANDALUSIEN LÅNGTIDSSEMESTER

Sol Don Pedro
Avenida del Lido
29620 Torremolinos
Málaga
Tel: +34 952 38 69 00

Läs mer om Sol Don Pedro på hotellets hemsida

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Attribut

Kaffebryggare Nej
Antal rum 327
Reception Öppen dygnet runt
Hiss Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Swimmingpool Ja
Gym Gratis tillgång
Vattenkokare Mot betalning
Gemensamma områden Trädgård
Trådlöst internet Gratis på rummet och i gemensamma utrymmen
Balkong Ja
TV Ja
Spa Mot betalning
Telefon Ja
Safetybox Mot betalning, 2 euro / dag
Tennisbana Mot betalning
Kylskåp/Minibar Ja
Air condition Ja
Hårfön Ja

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationFrån pris
25/10 - 15/11Se flygtider Stockholm - ArlandaAndalusien Långtidssemester18 995:-Boka
Trustpilot