Skip to main content

Allers Trädgård

Resor med Allers trädgård i samarbete med Kulturresor Europa

Res med Kulturresor Europa tillsammans med veckotidningen Allers Trädgård. Nu har du möjlighet att komma med på våra prisvärda resor som fokuserar på trädgårdsliv, stora sevärdheter och minnesberikande stunder.

Resebyrån Kulturresor Europa har sedan flera år tillbaka arrangerat gruppresor med bra hotell, svensktalande reseledare och intressanta utflykter. Vi erbjuder avgångar från både Köpenhamn och Stockholm och våra destinationer är många. Extra omtyckta resmål är bland annat Portugal, Spanien och Italien, men vi erbjuder också resor till storstäder som Edinburgh och Krakow, kryssningsresor och resor som går till destinationer utanför Europa.

Hos oss kan du boka dina resa enkelt och säkert online och här kan du läsa mer om de olika resmål vi erbjuder. Vill du få inspiration och nyttiga restips inför dina kommande resor, kan du också besöka vår reseblogg, där vi har samlat reseberättelser och restips.

På resor tillsammans med Kulturresor Europa och Allers Trädgård kan du se fram emot en reseupplevelse där växt- och trädgårdsliv går hand i hand med kultur och gastronomi. Du får i resans pris:

Våra resor med Allers Trädgård inkluderar:

  • flyg, hotell och utflykter enligt dagsprogrammet.
  • kunniga, svensktalande reseledare som alltid är till din hjälp.
  • många inkluderade besök till fantastiska trädgårdar

Vill du ha råd eller hjälp att boka din nästa resa så är du alltid välkommen att ringa oss på tlf 040-66 88 777. Vi har öppet vardagar från 10.00 till 15.00 men det går också bra att kontakta oss via e-post på info@kulturresor-europa.se

 

Trevlig resa!

Resmål:

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Den stora trädgårdsresan

Trädgårdsutställningar, design och utbildning på Chelsea flower show i London.

Den stora trädgårdsresan med Allers Trädgård - En resa för alla trädgårdsälskare - Kulturresor Europa har tillsammans med veckotidningen Allers Trädgård tagit fram den perfekta resan för dig som intresserar dig för växter, plantor och allt som hör växtriket till. Vår stora trädgårdsresa går till en stad som är full av liv, kultur och vackra omgivningar och som också står värd för världens mest berömda blomstershow. Vi reser till trädgårdnavet i världsmetropolen London! ...Läs mer om trädgårdsresan med Allers Trädgård