Skip to main content

Resor med Allers Trädgård - logga
Allers Trädgård i samarbete med Kulturresor Europa

Res med Kulturresor Europa och veckotidningen Allers Trädgård. Vi erbjuder prisvärda resor som fokuserar på stora sevärdheter, minnesberikande stunder och kulturella intryck.

Resebyrån Kulturresor Europa har sedan flera år tillbaka arrangerat gruppresor med fina hotell, svensktalande reseledare och intressanta utflykter. Vi erbjuder avgångar från både Köpenhamn och Stockholm och våra destinationer är många. Extra omtyckta resmål är bland annat Portugal, Spanien och Italien, men vi erbjuder också resor till storstäder som Edinburgh och Krakow, kryssningsresor och resor som går till destinationer utanför Europa.

Hos oss kan du boka dina resa enkelt och säkert online och här kan du läsa mer om de olika resmål vi erbjuder. Vill du få inspiration och nyttiga restips inför dina kommande resor, kan du också besöka vår reseblogg, där vi har samlat reseberättelser och restips.

På resor tillsammans med Kulturresor Europa och Allers Trädgård kan du se fram emot en reseupplevelse med fokus på natur, kultur och gastronomi. Du får i resans pris:

Våra resor inkluderar alltid:

  • Flyg, hotell och utflykter enligt dagsprogrammet
  • Kunniga, svensktalande reseledare som alltid är till din hjälp
  • Många inkluderade besök till sevärdheter

Vill du ha råd eller hjälp att boka din nästa resa så är du alltid välkommen att ringa oss på tlf 040-66 88 777. Vi har öppet vardagar från 10.00 till 15.00 men det går också bra att kontakta oss via e-post på info@kulturresor-europa.se

 

Trevlig resa!

Resmål:

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig
Trustpilot