Skip to main content
Udendørs pool på Hotel Marina Perla, Andalusien, Spanien
Indgang på hotel Sol don Pablo, Andalusien, Spanien
Udendørs pool på Hotel Marina Perla, Andalusien, Spanien
Restaurant og bar på hotel Sol don Pablo, Andalusien, Spanien
Hotelværelse på hotel Sol don Pablo, restaurant på Hotel Marina Perla, Andalusien, Spanien

Rymliga och komfortabla rum

4-stjärniga Hotel Sol Don Pablo är beläget nära strandpromenaden vid stranden Bajondillo i utkanten av kuststaden Torremolinos. Området är ett av de förnämare och lugnare kvarteren i staden och via en fin trädgårdsanläggning har du tillgång till strandpromenaden med butiker, barer och restauranger. Hotellet är en del av hotellkomplexet Don Hotels som består av grannhotellen Sol Don Marco, Sol Don Pablo och Sol Don Pedro som har en gemensam trädgård, ett rikt utbud av restauranger och andra gemensamma faciliteter. Hotellet ligger endast 800 meter från centrum, fem kilometer från lustbåtshamnen i Benalmádena och sju kilometer från flygplatsen. Fem minuters promenad från hotellet ligger tågstationen med tåg mot Málaga, Benalmádena och Málaga flygplats.

Hotellet Sol Don Pablo har 443 rum och rummen är inredda i en mysig och klassisk stil som också är karakteristisk för den goda atmosfären på hotellet. Alla dubbelrum har balkong med trevlig utsikt över hotellområdet och dess fina omgivningar. Mot ett tillägg kan man få västvända balkonger med begränsad havsutsikt, på dessa rum har man eftermiddagssol från hotellets västsida. Badrummen har dusch eller badkar samt hårfön och rummen är dessutom utrustade med minibar, luftkonditionering, tv, safety box och Wi-fi. Wi-fi är gratis både på rummen samt i receptionsområdet.

Trädgården och gemensamma faciliteter är tillgängliga för Don Hotels alla gäster och omfattar vintertid bl.a. en restaurang, två barer och nio pooler, där den ena är uppvärmd och under tak. Det finns också spa, tennisbanor, boule samt minibowlingbana, frisör och gym. Då vi använder hotellet under lågsäsong kan en del av faciliteterna vara stängda för renovering. Poolerna och gymmet kommer dock alltid att vara öppna. Hotellet bjuder på underhållning alla kvällar i veckan.

BESTÄLL RESAN ANDALUSIEN LÅNGTIDSSEMESTER 

Sol Don Pablo
Paseo Marítimo s/n
Torremolinos 29620
España

Läs mer om Sol Don Pablo på hotellets webbplats

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Attribut

Antal rum 443
24 timmar service Ja
Hiss Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Swimmingpool Ja
Inomhuspool Ja
Gym Ja
Vattenkokare Nej
Gemensamma områden Ja
Trådlöst internet Gratis i receptionsområdet. Mot betalning på rummet
TV Ja
Balkong Ja
Kylskåp/Minibar Ja
Air condition Ja
Hårfön Ja
Trustpilot