Skip to main content

Sydsvenskan

Resor med Sydsvenskan och Kulturresor Europa.

Sydsvenskan i samarbete med Kulturresor Europa

Res ut i Europa med Kulturresor Europa och tidningen Sydsvenskan. Våra resor för dig nära inpå resmålets kultur, historia och sevärdheter tack vare välplanerade utflykter och svensktalande reseledare.

I vårt utbud finns en stor variation av resformer. Vi erbjuder allt ifrån kortare weekendresor till långa semestrar, vandringar och kryssningar. Du kan läsa mer om våra resformer här. Intresserar du dig för ett speciellt land? Då kan du utforska alla våra destinationer här.

Hos oss garanteras du en reseupplevelse som har inslag av natur, historia, kultur och gastronomi. Hotellen på våra resor är alltid noggrant utvalda, och ofta bor vi centralt med närhet till områdets största sevärdheter.  

Vi har spännande resor året runt och i vår resekalender kan du se vilken resa som passar när just du vill åka.

Våra resor inkluderar alltid:

  • Flyg, hotell och utflykter enligt dagsprogrammet
  • Kunniga, svensktalande reseledare som alltid är till din hjälp
  • Goda möjligheter att forma resan efter dina önskemål

Vill du ha råd eller hjälp att boka din nästa resa så är du alltid välkommen att ringa oss på tlf 040-66 88 777. Vi har öppet vardagar från 10.00 till 15.00 men det går också bra att kontakta oss via e-post på info@kulturresor-europa.se

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

På upptäcktsfärd i Portugal

Lissabon stad i solnedgången på en rundresa till Portugal.

Res genom Portugal med Sydsvenskan Från vinodlingar och gröna dalar till solkyssta stränder och historiska städer - Aldrig förr har Portugal varit så het på resetapeten som landet är idag. Världsarven som ligger utspridda i landet blir bara fler och fler när UNESCO ständigt får upp ögonen för nya historiska platser i Portugal. Den pittoreskt vackra naturen är så variationsrik och frodig att även den förtjänar en utmärkelse! På vår rundresa finkammar vi det portugisiska...Läs mer om vår rundresa till Portugal

Trustpilot