Skip to main content

Tävling

Vinn en resa till Madeira för två personer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och delta i utlottningen av biljetter för två personer till en resa till Portugals magiska ö – vår favorit Madeira. Resan är 8 dagar och äger rum 23–31 januari 2024. Resans totala värde uppgår till 27 990 SEK. 

Den lyckliga vinnaren flyger med sitt resesällskap direkt till Madeira från Stockholm och inkvarteras i ett dubbelrum med terrass och pool-/trädgårdsutsikt. Under resan bor vi på 4* Pestana Bay All Inclusive som ligger direkt på stranden Praia Formosa, och här kan du avnjuta all inclusive under resans samtliga dagar. 

Resans dagsprogram innefattar tre spännande utflyktsdagar i sällskap med vår duktiga svensktalande reseledare, och utöver det ingår även en stadsvandring i Funchal. Det finns dessutom möjlighet att lägga till extrautflykter till Monte och Madeiras välkända levador.

Läs mer om resan genom att klicka här 


Bild: Upptäck vackra Madeira med oss genom att delta i tävlingen

Tävlingen pågår till och med 14 december 2023. Vi utser den lyckliga vinnaren 15 december och vinnaren kontaktas direkt av oss på Kulturresor Europa. Vinnaren annonseras i vårt nyhetsbrev med förnamn och bostadsort. 

Tack för ditt deltagande, och stort lycka till!

En eventuell vinst är personlig och kan inte överlåtas åt någon annan, flyttas eller återbetalas. Du ska ha fyllt 18 år för att delta i tävlingen. 

*
*
*
*
*
this is a picture of the number 8this is a picture of the number 4this is a picture of the number 2this is a picture of the number 1

Skriv in kontrollsiffrorna. Detta används för att kontrollera, att det inte är en robot som fyller i formuläret automatiskt.

Sök resa
Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig
Trustpilot