Skip to main content

Tävling

Vinn en resa till Amalfikusten för två personer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och delta i utlottningen av biljetter för två personer till en resa till det magiska Italien och vår favorit Amalfikusten. Resan är 8 dagar och äger rum 5–12 oktober 2024. Resans totala värde uppgår till 25 990 SEK.

Den lyckliga vinnaren flyger med sitt resesällskap direkt till Neapel från Stockholm och kan under åtta dagar skräddarsy sitt eget program på Amalfikusten. Ta rygg på vår reseledare och välj att lägga till utflykter som båtturer till både Capri och Salerno, en lantgårdsmiddag i Tramontibergen och en vandring längs Citronstigen. Snacka om att sätta guldkant på din Amalfivistelse!

Resans dagsprogram gör det möjligt för dig att själv välja både boende och innehåll på resan. Här finns två olika hotell att välja på, ett trestjärnigt och ett fyrstjärnigt, där du bland annat kan uppgradera till en förstklassig panoramautsikt över Medelhavet. Förutom våra klassiska utflykter till bland annat Ravello och Pompeji finns här flera spännande nyheter som kan locka även dig som besökt Amalfikusten tidigare.

Läs mer om resan genom att klicka här


Bild: Upptäck vackra Amalfikusten med oss genom att delta i tävlingen

Tävlingen pågår till och med 1 juni 2024. Vi utser en lycklig vinnare som kontaktas direkt av oss på Kulturresor Europa och som också annonseras i vårt nyhetsbrev med förnamn och bostadsort.

Tack för ditt deltagande, och stort lycka till!

En eventuell vinst är personlig och kan inte överlåtas åt någon annan, flyttas eller återbetalas. Du ska ha fyllt 18 år för att delta i tävlingen.

*
*
*
*
*
this is a picture of the number 6this is a picture of the number 2this is a picture of the number 9this is a picture of the number 9

Skriv in kontrollsiffrorna. Detta används för att kontrollera, att det inte är en robot som fyller i formuläret automatiskt.