Skip to main content

Albir Playa Hotel & SPA

Albir Playa Hotel & Spa är beläget vid en av Alicantes bästa stränder, El Albir, mittemellan Altea och Benidorm. Här, i hjärtat av Costa Blanca, ligger medeltemperaturen på cirka 18 grader oavsett månad eller årstid, och solen skiner under mer än 300 dagar per år. En kort promenad längs Bulevard dels Musics tar oss ner till den vidsträckta stranden, och här är det nästan omöjligt att inte njuta av den spanska atmosfären och solen.

Det fyrstjärniga hotellets 202 rum är rymliga och modernt och fräscht inredda. Här finns både stor säng och bäddsoffa som går att bädda ut till en tredje rumsgäst. Utöver det finns här också tv, telefon, luftkonditionering, safety box, minibar och badrum med dusch/badkar och hårtork. På hela hotellet finns gratis wi-fi.

De gemensamma faciliteterna inkluderar bland annat det stora poolområdet som omges av frodig grönska. Här kan man med lätthet koppla av i en solsäng och passa på att beställa något från poolbaren som har öppet under högsäsong. Det finns även en restaurang, bar och en väl tilltagen spaavdelning. Här finns olika inomhuspooler att välja på såväl som en gymavdelning, ång- och torrbastu och möjlighet till massagebehandlingar med mera. I hotellets restaurang serveras medelhavsinspirerad kost, och det är även här som frukostbuffén dukas upp varje morgon. En bonus är att du på hotellet har möjlighet att hyra cykel för att på så sätt kunna ta dig runt och upptäcka omgivningarna under resans lediga dagar.

BESTÄLL RESAN COSTA BLANCA – SPANIENS VITA KUST

Albir Playa Hotel & Spa
Camino Viejo de Altea 51
03581 L'Alfás del Pi
L'Albir
Spanien
Tel: +34 966 864 943

Läs mer om Albir Playa Hotel & Spa på hotellets hemsida

Kulturresor Europa ansvarar inte för innehållet eller underhållet av externa websites.

Attribut

24 timmar service Ja
Reception Ja
Restaurang Ja
Trådlöst internet Ja
Spa Ja
Safetybox Ja
Air condition Ja
Parkering Ja
Tvätteri Ja