Artister och publik på arenan i Verona
Bro över floden i Verona, Italien
Arenan i Verona i kvällsljus
Läcker dessert och lokala viner i Verona
Utsikt över floden i Verona från resturang, och teatermask från operan
Stadsmuren som omger Verona och besökare i kvällsvimlet
Utflykt till Borghetto, staden med de många vattenkvarnarna, på resan till Verona
Torg med fontän i Verona, Italien
Pris från:
9 995:-
Dagar:5
Boka resa

Upplevelserik operaresa till Verona i Italien

- En upplevelse för livet!

Bland våra resor till Italien erbjuder vi även Operaresor. Följ med oss till Verona och upplev opera på den gamla romerska arenan. Den gamla romerska arenan vilar i spänd förväntan under den sammetsmjuka kvällshimlen som gnistrar av stjärnor. 20 000 stearinljus tänds medan mörkret sänker sig. När kvällens dirigent träder in på scenen exploderar ett öronbedövande jubel och föreställningen kan börja. Låt oss presentera opera i Verona - en spektakulär resa i äkta italiensk anda!

Därför ska resa med oss på operaresa i Verona:

  • Boende på hotell endast 5 minuter från operan
  • 5 rätters middag på Veronas bästa gourmetrestuarang
  • Biljetter till två operaföreställningar på Arena de Verona
  • Guidad stadsvandring genom Veronas största sevärdheter

Centralt hotell med arenan som granne

Opera under bar himmel är en upplevelse för livet. Det är en kort och intensiv resa av det mer exklusiva slaget där allt ska klaffa. Vi känner till våra gästers förväntningar sedan många år och vet att endast det bästa är gott nog. Därför flyger vi med SAS på behagliga tider, bor centralt bara fem minuters promenad från arenan och skämmer bort oss själva med en 5-rätters gourmetmiddag med tillhörande viner på en av stadens bästa restauranger rekommenderad av Michelinguiden. Vår stationära reseledare kan staden på sina fem fingrar och kan därför bidra med kunskap och information i särklass. Därför är inramningen till de två operaföreställningar som ingår i resan de bästa tänkbara. Med hotell Mastino som utgångspunkt når du Veronas vackra gator och gränder med alla sina exklusiva butiker, muséer och restauranger när det passar dig. Du kan också dricka ett gott glas vin på Piazza Bar efter kvällens föreställning utan att bekymra dig om hemtransporten. En äkta operaresa till Verona upplevs allra bäst i själva hjärtat av staden!

En operaresa som är så mycket mer 

Efter en oförglömlig välkomstmiddag och en god natts sömn får vi uppleva Veronas kända och okända pärlor på en stadsvandring i sällskap av reseledaren och en inspirerande, svensk lokalguide. Under veckan erbjuder vi en extra utflykt till det norditalienska Toscana – det bildsköna landskapet i Colline Moreniche. Här besöker vi en av de lokala vingårdarna innan färden går till ”sagostaden”, Il Borghetto, där det blir tid till att äta en god lunch. Den lilla staden ligger helt bedårande mitt i floden och de flesta husen har en egen vattenmölla. 

KORT DAGSPROGRAM FÖR RESAN:

Dag 1: Ankomst till Milano och färd till Verona. 5-rätters välkomstmiddag med tillhörande viner på gourmetrestaurang (M)
Dag 2: Guidad stadsvandring i Verona. Fri kväll eller första operan (F)
Dag 3: Första eller andra operan (F)
Dag 4: Extra utflykt till staden med vattenmöllorna, Borghetto, med vinprovning. Fri kväll eller andra operan (F)
Dag 5: Hemresa (F)

F = Frukost M = Middag

Notera: Operorna ligger förskjutna beroende på avresedatum. Programmet är vägledande och ändringar i ordningsföljden kan förekomma. Information om det slutliga dagsprogrammet lämnas vid ankomsten till destinationen.