Skip to main content

Reseledar - Erik Sunnerstam

Erik har arbetat med Kulturresor Europa sedan 2017 och har hand om våra grupper på Malta. Han har en stark förankring i musiken och språket samt ett stort historiskt intresse. Förutom de moderna språken har han även läst latin. Han bor i Vällingby och är pappa till tre barn i åldrarna 14, 18 och 22 år.

Erik har diplomexamen i flöjt från Musikhögskolan i Stockholm och musiken har tagit honom till många platser i världen. Under hans 26 år i orkestern på Folkoperan i Stockholm hann han turnera till Portugal, USA, Israel och England. Han har även turnerat med orkester i 11 asiatiska länder däribland Brunei, Nordvietnam och Hong Kong. Han har framträtt som solist  på Elfenbenskusten och liftat i Ghana. Erik har även turnerat många gånger med Riksteatern i Sverige och spelat teater mot bl.a. skådespelaren Hans Lindgren. Erik är verksam som musiker, dirigent för en pensionärsorkester och som reseledare. Han har tidigare lett resor till Karlstad och Dalhalla samt andra temaresor inom Sverige.

På Malta så inviger Erik med glädje och iver sina gäster i Maltas långa och spännande förflutna samt sätter öns olika skeden i ett i historiskt och kulturellt sammanhang. Och självklart tar han fram flöjten ibland också! Erik månar om att verkligen se alla i gruppen och få alla att må bra. Som alla reseledare är han alltid tillhands om något inträffar.

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig
Trustpilot