Skip to main content

Reseledare - Lillemor Robbins

Reseledare - Lillemor Robbins

Lillemors kärlek till Mallorca började med en semesterlägenhet i Palma. Tillsammans med sin sambo utforskade hon ön alltmer vid varje vistelse. Ju mer de upptäckte, desto mer förtjusta blev de i Mallorca! Lillemor som då arbetade som specialpedagog kände att det var dags för något nytt, och 2015 gick till slut hela flyttlasset från Sverige till Mallorca.

Idag delar Lillemor sin tid mellan Mallorca och Sverige där hennes barn och barnbarnen bor. Att ta promenader med sin hund Ebba på fantastiska promenadstråket utmed havet är en av favoritaktiviteterna. Hon har också ett stort padelintresse, racketsporten som är mycket populär i Spanien och som även blev stor i Sverige för några år sedan.

Passionen för Mallorca och vardagslivet på ön växer hela tiden hos Lillemor och så fort chansen ges passar hon på att ta långa vandringar runt om på ön. Hon besöker ofta små byar och deras marknader och åker ut på båtturer. Enligt Lillemor är den spanska ön den bästa platsen i världen att bo på, och efter en resa till Mallorca med Lillemor som din reseledare är chansen stor att du håller med.