Skip to main content

Resor i maj

Härliga resor i maj

Upplev Europa på våra resor i maj

Följ med oss på en klassisk kulturresa i maj! Maj är högsäsongen för våra kulturresor runt om i Europa, och det är lätt att förstå varför så många vill resa den här tiden. I maj är kvällarna ljumna, havet uppvärmt och det är liv och rörelse i Europas många semesterorter, men samtidigt har inte den extrema sommarhettan hunnit slå till än. Gör som så många andra – starta sommaren med en av våra innehållsrika resor till någon av alla spännande europeiska destinationer.

Kombinera mat och motion på vår kulinariska vandringsresa till Amalfikusten eller dra in doften av lavendel i franska Provence. Du kan också njuta av långa stränder och välsmakande tapas under en semester på Mallorca eller strosa bland lummiga vinodlingar i Toscana och portugisiska Dourodalen. Möjligheterna är oändliga under en semester i denna populära resemånad!

Därför ska du följa med oss på en avslappnande kulturresa i maj:

  • Vårt utbud är som störst i maj – bara din fantasi sätter gränserna
  • Boende på fräscha och charmiga hotell som erbjuder perfekta utgångspunkter för resans utflykter
  • Din svensktalande reseledare lotsar dig vant och tryggt genom hela resan
  • Flera måltider är inkluderade för din bekvämlighets skull

Vill du veta mer, eller passa på att ställa frågor om våra resor i maj månad? Varmt välkommen att kontakta oss på Kulturresor! Vi guidar dig gärna på vägen till den resa som passar just dig allra bäst.