Skip to main content

Seniorresor

Seniorresor med Kulturresor Europa!


På Kulturresor Europa vill vi kunna erbjuda seniorresor som passar så många som möjligt – det ska helt enkelt finnas något för alla! Hos oss hittar du välplanerade resor med olika tema och upplägg men alltid med expertis och trygghet – och förstås en god dos kultur – som gemensam nämnare. Perfekt för dig som är senior och vill ta vara på en bra bit av det goda livet!

Våra seniorresor erbjuder:

Aktiva resor för seniorer – våra rundresor och vandringsresor är det perfekta alternativet när du vill hinna se mycket. På vandringsresorna tar vi oss fram i det vackra landskapet till fots, och passar samtidigt på att njuta av natur och unika sevärdheter. Självklart tar vi oss också tid att smaka på den lokala gastronomin i pauserna! På våra rundresor bor vi i olika städer, och ibland till och med i olika länder under en och samma resa! Allt för att hinna se och uppleva så mycket som möjligt.

Svenskarnas favoriter - seniorresor till Spanien eller Kroatien! Det är inte för inte som landet med de många och garanterade soltimmarna – Spanien – ligger högt uppe på svenskarnas listor över favoritresmål. Likaså är Kroatien en ständigt populär pärla till resmål med sina vackra kustremsor och historiska stadsmiljöer. När du reser med Kulturresor Europa guidar vi dig till dessa länders fascinerande historia och kulturskatter i både kända och mindre kända miljöer.

Nyårs- och julmarknadsresor - temaresor med oss på Kulturresor Europa är mycket omtyckta varianter av resor för så väl ensamma seniorer som för pensionärer som reser tillsammans i grupp eller par. På dessa resor får du både besöka charmiga lokala marknader och förstås även härliga större festligheter!

Vill du ha mer information om våra seniorresor? Du är alltid varmt välkommen att ta kontakt med oss på Kulturresor Europa så berättar vi mer!