Skip to main content
Vacker trädgård och rabatter framför det gamla badhotellet Curia Palace i Portugal.
dubbelrum i beige inredning på det gamla badhotellet Curia Palace i Portugal.
Kaklat badrum med badkar och lyxigt dubbelrum på det gamla badhotellet Curia Palace i Portugal.
Stor, ljus restaurangmatsal med dukade bord på det gamla badhotellet Curia Palace i Portugal.
Rymlig utomhuspool med närhet till naturen vid det gamla badhotellet Curia Palace i Portugal.
Inomhuspool och bastu på det gamla badhotellet Curia Palace i Portugal.

Hotell Curia Palace

Hotell Curia Palace är ett storslaget gammalt badhotell i art déco-stil med massor av historia och charm. Byggnaden uppfördes 1926 och är en del av Portugals första hotellkedja. I samma ögonblick som du når hotellets uppfart kommer du märka att miljön har utgjort ramen för flera tillställningar och galamiddagar från 1900-talets början och framåt.

Här finner du ett hotell med rymliga och storslagna omgivningar. Särskilt i matsalen och i hotellets balsal kan nästan se och känna herrskapsfolk till fest i smoking och vackra balklänning. Många portugiser har barndomsminnen från semestrar med familjen på Hotel Curia Palace, och flera kändisar har också haft vägen förbi här. Bland annat har Charlie Chaplins dotter Geraldine Chaplin bott på detta gamla badhotell.

I hotellets lobby och tesalong finns det stora möjligheter att drömma sig tillbaka i tiden. Du kan också skämma bort dig själv med en stund i hotellets spa, där du för ca € 10 har tillgång till en inomhuspool, turkiskt bad och bastu. När du beställer massage eller annan behandling ingår fri entré till hotellets poolanläggningar. Hotellet har också en tennisbana och en utomhuspool.

År 2008 öppnades hotellet igen efter en lång renovering av dess 100 rum. Rummen är stora och rymliga och moderniserades med känsla för detaljer. Rummens dörrhandtag och mattorna i de eleganta korridorerna är reproduktioner av originalen, så här har inget lämnats åt slumpen. Varje rum har sin egen charm, och många av rummens ursprungliga funktioner har behållits. Du kan också hitta lampor, köksskåp och andra möbler som har fått ett nytt liv efter moderniseringen.

Rummen är utrustade med safety box, minibar och gratis internet (ADSL-kabel). Trådlöst internet (WiFi) i lobbyn är gratis. Det finns hårtork i badrummet.

BESTÄLL RESAN PORTUGALS HETA HEMLIGHETER

Hotel Curia Palace
3780-541 Tamengos - Anadia
Tel. + 351 231 510 300

Läs mer om hotell Curia Palace på hotellets hemsida

Sök resa

Fyll endast i de fält som är väsentliga för dig

Attribut

Antal rum 100
Reception Öppen dygnet runt
Restaurang Ja
Bar Ja
Swimmingpool Både inomhus och utomhus
Vattenkokare Nej
Gemensamma områden Trädgård, terass, poolområde
Internet Gratis Wifi i lobbyn. Internetkabel på rummet (ADSL)
Balkong Nej
TV Ja
Telefon Ja
Bastu Mot betalning
Safetybox Ja
Kylskåp/Minibar Ja
Air condition Ja
Hårfön Ja
Trustpilot