Skip to main content

Reseledare - Lars Hallenberg

Lars, är en dedikerad reseledare, som bär med sig stora kunskaper och erfarenheter genom Europas fascinerande kulturlandskap. Hans passion för europeisk historia och språk har varit en stor drivkraft genom åren.
Efter avslutade universitetsstudier, där han fördjupade sig i ämnen som engelska, tyska och historia, fann Lars sin första professionella bana som lärare inom dessa ämnen, för att sedan växla till utbildningssektorn med förhandlingar och ledarskap som kanslichef vid Lärarnas Riksförbund. Efter att ha ämnat sitt operativa arbete i Stockholm valde Lars att följa sitt hjärta och ägnar sig åt att sköta sin pittoreska gård i Skåne. Samtidigt ägnar han sig åt styrelseuppdrag och har särskilt fördjupat sig i vin från de tyskspråkiga regionerna.

På Kulturresor Europas resor delar Lars med sig av sitt gedigna vetande om ländernas historia och även aktuella samhällsfrågor, med stor entusiasm och ett leende på lut. Drömmer ni om att uppleva Brittisk idyll & storhet eller glida fram längs landskapen på en av Europas pittoreska floder på en förtrollande flodkryssning, kan ni se fram emot att ha Lars som er reseledare.