Skip to main content

Reseledare - Mari-Louise Petersson

Marie-Louise påbörjade sin reseledarkarriär i charterbranschen, där hennes första destination blev Madeira. Efter en tid på det portugisiska fastlandet, med Lissabon som bas, vände flyttlasset tillbaka till Madeira. Det är nu 20 år sedan Marie-Louise vände tillbaka till Madeira för gott, där hon nu är bosatt tillsammans med sin familj.

Marie-Louise har många års erfarenhet inom turism, som guide och reseledare. Hon har även hunnit med att arbeta mer administrativt med tjänster på resebyråer. Madeira är Marie-Louises stora kärlek, och det ger henne en stor livskvalitet att bo på ön mitt i Atlanten. Här är det nära till naturen och havet, och Marie-Louise ger sig gärna ut på utflykter och vandringar runtomkring på ön. Hon kan varmt rekommendera att följa med på valsafari, besöka öns många museum och prova det stora utbudet av bra restauranger.

Marie-Louises mål är att få alla hennes grupper att lära känna Madeira och Portugal. Hon vill att hennes gäster ska få lära känna det genuina på ön och få lära sig allt om historia och vardagsliv. Hon guidar svenska, danska, norska och engelska grupper som kommer till Madeira.