Skip to main content

Silken Indautxu Hotel

Detta hotell, beläget nära Guggenheimmuseet, har fått sitt namn från det traditionella distriktet Indautxu i hjärtat av Bilbao, där det kommersiella och finansiella kvarteren ligger. Hotellbyggnaden har en vacker exteriös i klassisk Bilbaostil, och invändigt är hotellet fräscht och modernt. Här möts stadens traditionella charm med moderna faciliteter, och här bor vi perfekt under vårt gastronomiska äventyr i denna häftiga region. Hotellet ligger i Bilbaos absoluta centrum, cirka 200 meter från Indautxu tunnelbanestation, en kort 10-minuters promenad från det berömda Guggenheimmuseet och 15 minuter från tågstationerna Abando och Concordia.

Rummen är modernt inredda med både elegans och komfort, och här finns både tv, luftkonditionering, minibar, safety box, room service och privat badrum med dusch, hårtork och tillhörande duschprodukter. Naturligtvis har hotellet även wi-fi.

På hotellet finns en traditionell baskisk restaurang vid namn Etxaniz, där kocken erbjuder ett brett urval av maträtter som hämtar sin inspiration från den traditionella regionala matlagningen. Efter maten kan man även avnjuta en drink på terrassen El Muelle. Här framförs ofta livemusik och terrassen är en perfekt plats att återhämta sig på efter en lång dag av upptäckande.

BESTÄLL RESAN GASTRONOMISKA ÄVENTYR I BASKIEN

Silken Indautxu Hotel
Plaza Bombero Etxaniz
48010 Bilbao
Spanien
Tel: +34 944 440 004

Läs mer om Silken Indautxu Hotel på hotellets hemsida

Kulturresor Europa ansvarar inte för innehållet eller underhållet av externa websites.

Attribut

Reception Ja
24 timmar service Ja
Reception Ja
Hiss Ja
Restaurang Ja
Restaurang Ja
Bar Ja
Bar Ja
Avstånd till centrum Ja
Trådlöst internet Ja
Trådlöst internet Ja
TV Ja
TV Ja
Snackbar Ja
Snackbar Ja
Safetybox Ja
Safetybox Ja
Kylskåp/Minibar Ja
Mini-bar Ja
Air condition Ja
Air condition Ja
Hårfön Ja
Hårfön Ja
Roomservice Ja
Mødefaciliteter Ja
Parkering Ja

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationFrån pris
7/10 - 11/10Se flygtider Stockholm - ArlandaGastronomiska äventyr i Baskien18 495:-Boka